Hon ska supa!

by

Kristina Axén ”Amin” Olin ska lämna politiken. Good riddance! säger Krastavac och gänget på Vardagspussel.
Möjligen det enda bra beslutet hon någonsin tagit i sin politiska karriär. Vi får önska henne lycka till och hoppas att hon följer Revolutionära Frontens råd från förra året.

Skål Kristina!

(Intressant? <- Klicka där och låt fler läsa)
Nytt: Följ min blogg med bloglovin

Hormedia: DN, SVD, SVD 

Ovanstående länkar suger, läs istället: Dagens Konflikt, Autonoma Kärnan och Jordränta

Annonser

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 svar to “Hon ska supa!”

 1. redundans » Le charme discret de la bourgeoisie Says:

  […] Martin’s artikel om misstänksamheten mot Keynes återkomst i kristider. Krastavac skriver Hon ska supa!, autonomak skriver Fuck facket!, Krastavac skriver Arbetsdagen tar aldrig slut och på fritiden […]

 2. Motbjudande socialister « MKs Blogg Says:

  […] är det såväl osmakligt som tragiskt att vänsterbloggare (syndikalist?) som Vardagspussel roar sig med hennes personliga problematik med orden “hon ska supa” respektive […]

 3. Patrik Says:

  Hahaha underbart låtval!

 4. Krastavac Says:

  Ville egentligen ha en bild på en flarre rödvin. Men så hittade jag den här gamla klassikern istället. Let´s party like it´s 1983!

 5. wincent Says:

  En typisk kommunistblogg. Stöttar man folkmördare som Stalin, Castro, Kim Jong Il, och alla de andra, så vafan spotta på en alkoholist är väl inget.

 6. Krastavac Says:

  XD
  Hahahahahahaha! Fucking love you wincent!
  Sitter och krigar med inlämningen till min kvällskurs imorgon och garva sönder mig när jag läste det där. Hahaha!

  Blir tvungen att citera mig själv i ett tidigare inlägg:

  CITAT: ”En outömlig källa till eftertanke i arbetet adresslapparna på paketen. USA, Grekland, Kina, Australien, Irland väcker många tankar kring dagsaktuella nyheter och politiska frågor. Nordkorea? Borde vi inte bojkotta dom här? Saudi Arabien? Stackars mina kollegor där nere som jobbar till usel lön och utan rättigheter. Haha, Haninge! Runt hörnet ju!

  Ibland så så ger vi efter för impulsen och smyger ner en lapp bland packningsmaterialet. Till Nordkorea åker det med en liten lapp med streckgubbar som viftar med röda flaggor och ropar “Down with Kim Jung!” och verkstaden i Haninge får en “Tjena Handen, lagret hälsar!”.”
  https://vardagspussel.wordpress.com/2008/03/21/varlden-ar-bara-ett-paket-bort/

  Men hade du läst den här bloggen (vilket jag bara vet att du inte har. Vi har haft kommentatorer som du förr) så hade du förstått det roliga i din kommentar själv.
  Men snälla snälla snälla. Läs vidare, gärna de äldre inlägget om min tid inom barnomsorgen eller vad du vill. Svarar gärna på dina frågor.

  Stalin, hehehe ^^

 7. wot Says:

  Vadå typisk kommunistblogg? Haha. Roligaste jag hört.
  Kristina och alla andra politiker lever ju sin egna lilla privilegierade värld, när hon får problem med alkoholen och suget efter bag in box är för stort.. så hon inte kan hantera sitt uppdrag hon fått, så är det synd om henne, oj hon har det så tungt och så.. men när en vanlig arbetare går in i väggen av all övertid, visstidsanställning, osäkra anställning, oviss framtid och allt sånt där – och super ner sig – då är det dennes egna fel!

  Det är ju en sån jävla skillnad på ”folk” och folk. Och det har Vardagspussel hajjat. Hyckleri är vad det är. Kristina är ett lika dåligt fyllo som alla man ser hänga utanför systemet. men hon kommer minsann undan hon.. just för att hon är politiker. och det är det som gör mig spyfärdig.

  Sen har ju Kristinas politiska uppdrag mer eller mindre handlat om att göra det sämre för dom som redan har det sämst. Och när det kommer fram att hon är lika ”usel” som dom hon attackerar.. ja, då kan man inte annat än bli förbannad.

  Hoppas vinet är extra gott ikväll, din jävla fyll-kärring.

 8. Krastavac Says:

  Jag ska be Di Moda på Lutte des Classes (http://luttedesclasses.wordpress.com) att tipsa om ett gott vin

 9. di Moda Says:

  Vill du köra på ondska tema så är Yarden Mount Hermon Red från Golan höjderna tips. Med distinkt smak av palestinska barn och folkmord

 10. Stadsdelsmotstånd, del 1 - Kamp mot lyxrenoveringar « Kim Müller Says:

  […] Jeppe om konst, AK om klassdefinition. Vardagspussel om […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: